MENY

Missing Maps Mapathon

Ønsker du å hjelpe veldedige organisasjoner på en litt annerledes måte enn å gi dem en sum penger? 25. oktober blir det nytt Missing Maps Mapathon! Pizza, brus og kaffe vil bli servert.

"Ingeniører uten grenser" arrangerer Missing Maps Mapathon 25. oktober. 

Pizza, brus og kaffe vil bli servert.

Ønsker du å hjelpe veldedige organisasjoner på en litt annerledes måte enn å gi dem en sum penger? Ta med deg din egen bærbare pc og datamus og hjelp oss å bygge ufullstendige kart som hjelper nødhjelpsorganisasjoner å orientere seg på området. Kartene lages utfra satelittbilder fra katastroferammede områder.

Du trenger ikke kunne noe om dette for å delta, det vil være en gjennomgang av hvordan og hva som skal gjøres i starten av arrangementet. ALLE KAN DELTA!

Meld deg på nå! 

Kartene vi lager tas umiddelbart i bruk av nødhjelpsorganisasjoner (NGO's) som befinner seg på stedet for å kunne orientere seg i det som ofte kan fortone seg som en slagmark. Det er veldig ofte slik i det vi kaller den tredje verden at et statlig kartverk, google eller bing ikke har laget brukbare detaljerte karter. Det at det ikke finnes brukbare kart kan være et stort hinder for effektive nødhjelpsoperasjoner i de katastroferammede områdene.

Hvilket område vi kommer til å kartlegge og hva vi eventuelt skal kartlegge avgjøres av hvilket sted som trenger det mest der og da.

Takk til Nito for støtte. Les mer på Facebook om Nito ved UIS 

Les om arrangementet på Facebook

logo Missing Maps Mapathon logo

Missing Maps Mapathon