Ny Dans

UiS Institutt for musikk og dans inviterer tirsdag 14. mars til festkveld med avgangsstudentene på 3-årig bachelor i dans

Denne kvelden vises nye verk av tre europeiske koreografer; Peter Jasko, Robert Bondara og Rui Lopes Graca. Hver av de tre koreografene har en sentral plass i europeisk dans. Gjennom dette forestillingsprosjektet får våre seks avgangsstudenter anledning til å bli kjent med forskjellige retninger innenfor samtidsdansen, og dette skal gi dem det beste utgangspunktet for en videre vei som dansekunstner. Institutt for musikk og dans gleder seg til en festkveld med neste generasjons dansere.

Koreografi: Peter Jasko, Robert Bondara, Rui Lopes Graca
Dansere: Lina Birgitte Anvik Løvdal, Ingrid Marie Thorsen, Anne Bratteberg, Camilla Schnack Tellefsen, Karoline Aspaas Kvinnesland, Jøran Ravndal.
Prøveleder: Siri Dybwik

Hvitkledte dansere løpende mot fotograf

Foto: Morten Berentsen