NHS serviceforum 2017

Den årlige konferansen har som mål å inspirere, underholde og formidle matnyttig informasjon.

Relevante og erfarne foredragsholdere er invitert for å snakke om dagsaktuelle tema.

«Mulighetenes trekløver - Hvordan stille oss positiv til endringene i norsk reiseliv»!

Temaene for i år består av kultur og de kulturelle konfliktene som kan oppstå i hverdagen til oss som jobber med gjester og besøkende fra forskjellige land og kontinenter, de bærekraftige utfordringene næringen møter og de teknologiske fremskritt som gjøres i verden og hvilken effekt dette kan ha for næringens fremtid. I tillegg til dette, vil vi ha en paneldebatt om det høyaktuelle temaet delingsøkonomi.

I forbindelse med årets arrangement, er det inngått et spennende samarbeid med Reiselivskonferansen i Rogaland, i regi av Rogaland Fylkeskommune og Region Stavanger. Samarbeidet her kan også knyttes til årets tema, «Mulighetenes trekløver» - hvordan det offentlige, destinasjonsselskaper og studenter kan bli bedre på å jobbe sammen, og utvikle nye muligheter og idéer for næringslivet. Under kveldens bankett, vil Fylkeskommunen dele ut den gjeve reiselivsprisen, i tillegg til at det vil bli delt ut andre priser. Dette vil du ikke gå glipp av!

Serviceforum 2017 vil i år ta plass torsdag 9 mars, hvor både konferanse og bankett vil bli avholdt på Clarion Hotel Air på Sola. Her vil det bli presentert mange spennende foredrag om hvordan vi skal ta imot og stille oss positiv til endringen som skjer rundt oss.

Vi gleder oss utrolig masse til å vise dere det vi har jobbet med, og er sikker på at dette blir en fantastisk dag for alle!

Påmelding finner du her

Bildecollage av foredragsholdere på NHS Serviceforum 2017