MENY

«Sannheten i løgnen»

Institutt for kultur- og språkvitenskap, studentorganisasjonen FIKS og Sølvberget har gleden av å invitere til et møte med forfatteren Pedro Carmona-Alvarez torsdag 16. februar.

Sammen med studentorganisasjonen FIKS og Sølvberget, har Institutt for kultur- og språkvitenskap ved UiS gleden av å invitere til et møte med forfatteren Pedro Carmona-Alvarez torsdag 16. februar kl.14.15–15  på Arne Rettedals hus (Rom G–202). 

Kunstens betydning

Under dette arrangementet vil Carmona-Alvarez reflektere over kreativitet og verdier i estetisk praksis som fiksjonslitteratur og musikk, og diskutere kunstens betydning for vår forståelse og utvkling av sentrale egenskaper som empati og følsomhet.

Se Facebook-arrangementet

Pedro Carmona-Alvarez er en av Norges fremste samtidsforfattere og har lenge vært en markant aktør i den litterære offentligheten. Han har vunnet en rekke priser for forfatterskapet sitt, og hans siste roman, Bergen Ungdomsteater, var en av fjorårets mest kritikerroste utgivelser. 

Kl. 19 samme dag arrangerer Sølvberget forfattersamtale med Carmona-Alvarez, og her er et begrenset antall billetter gjort tilgjengelig for IKS-studenter. 

Bilde av forfatteren Pedro Carmona-Alvarez.

Forfatteren Pedro Carmona-Alvarez. Foto: Eva Lene Gilje Østensen