«Den nye oljen» kommer til UiS

UiS-studenter er med på prosjektet «Den nye oljen». Onsdag inviterer de til workshop på Arne Rettedals hus.

Onsdag 8.mars kommer prosjektet "Den Nye Oljen" til UiS. Bransjeforeningen Norsk olje og gass, som står bak prosjektet, ønsker med dette å inspirere og engasjere.

Workshopen er åpen for alle studenter, og ønsker å både utfordre og inspirere til nytenking.

Deltakerne har også mulighet til å vinne reisegavekort for 10.000 kroner. Kanskje du finner "Den nye oljen"?

Arrangementet foregår fra 14.15 - 16.00 i Arne Rettedals hus G-101. Det blir servert pizza under workshopen.

Representanter for prosjektet kommer også til å stå på stand utenfor Tjodhallen mellom kl 10.00 og 13.00, for blant annet å svare på spørsmål.

Logo Den nye oljen