MENY

Ugå: Cracking the Norwegian Code

Vi har gleden av å presentere Julien S. Bourrelle til Ugå 2017 hvor han vil holde et underholdende foredrag om norsk kultur.

Julien S. Bourrelle er utdannet rakettforsker, men mest kjent er han kanskje for sine foredrag om norsk kultur. I tillegg til å ha skrevet bøkene «The Social Guidebook to Norway» og «Nordmenn», er han gründer av Mondå – et prosjekt som bistår norske organisasjoner i å tjene bedre på mangfold. Kjernen i Mondå er bruk av humor for å forstå våre kulturelle forskjeller bedre, et virkemiddel som også går igjen i foredragene og bøkene hans.

Julien har jobbet med internasjonalisering i ti år og var det første internasjonale medlemmet av NTNU-styret. Han behersker engelsk, norsk, spansk og fransk flytende, og ble i 2014 tildelt Top 10-prisen av Kronprins Haakon. Top 10 er en årlig kåring av fremragende internasjonale rollemodeller i det norske arbeids- og samfunnsliv.

Om Cracking the Norwegian Code:

Globaliseringen av verden tar aldri pause, og det blir viktigere og viktigere at vi forstår oss på andre kulturer. Desto viktigere er det kanskje at vi forstår vår egen kultur – og hvordan andre oppfatter den.

Få en bedre forståelse for Nordmenn og norsk kultur. Julien gir innsikt som åpner øyne – han underholder med historier og illustrerer med fokus på sosiallogikk, verbal og ikke-verbal kommunikasjon, høflighet, forhold, følelser, forventninger og oppfatninger.

Foredraget gjør rede for veien til bedre nytte av en mangfoldig arbeidsstyrke i Norge, ved å øke vår forståelse for hvordan norsk atferd oppfattes. Et underholdende, uforglemmelig foredrag!

Foredraget er gratis og det vil bli mulighet for å kjøpe boka hans.

Se mer informasjon på ugaa.no

ugå 2017