MENY

Ugå: Konsert med Skambankt

Energisk konsert med Skambankt på Folken. Support: Longfield & Super Skeleton.

For Skambankt kommer 2017 først og fremst til å handle om å lage ny musikk til nytt album, men bandet kommer også til å gjøre et par eksklusive konserter. Den ene av disse er altså på Folken i Stavanger under Ugå!

Skambankt startet i 1994. Dengang ble det arrangert festival på Klepp. Et band meldte avbud og det ble en ledig plass på plakaten. Samme dag bestemte barndomskompisene Hans Egil, Tollak og Terje seg for å starte Skambankt. Ni sanger ble laget i hui og hast og fremført senere på kvelden. 

Først ti år seinere, i 2004, kom debutalbumet. Skambankt fikk raskt et sterkt live- rykte, og i løpet av de neste årene la bandet flere signatursterke plater på bordet, med hits som «O Dessverre», «Malin», «Mantra» og «Voodoo».

Live er Skambankt, med sin solide, energiske og monumentale rock, et must å få med seg. Bandet har overbevist flere ganger på Øya og Roskilde, og fikk sin store drøm om dele scene med AC/DC på Valle Hovin innfridd i 2009.

I 2014 kom det foreløpig siste Skambankt-albumet «Sirene». Dette ble mottatt med stor begeistring og ble belønnet med hele 15 femmere. Siden den gang har bandet turnert jevnlig i hele Norge og Danmark, og spilt på de største festivalene.

Arrangement på Facebook

Kjøp billett her

 

 

Logo for Ugå 2017