Space for Science - oppsummeringsseminar

Erasmus+ prosjektet «Space for Science - Implementing innovations in science education» et avslutningsseminar hvor lærere og forskere fra Norge, Finland og Romania vil oppsummere og utveksle erfaringer fra et treårig Strategisk partnerskap.

Tirsdag 25. april arrangerer Erasmus+ prosjektet «Space for Science - Implementing innovations in science education» et avslutningsseminar hvor lærere og forskere fra tre land vil forsøke å oppsummere og utveksle erfaringer fra tre års samarbeide rundt å utvikle og forstå elevstyrte og elevaktive metoder for naturfagsformidling og -undervisning.

Assisterende rektor ved St. Olav vgs og lærebokforfatter Grethe Maria Mahan åpner med et kort foredrag om elevaktive arbeidsmåter kl 0915-0945.

Seminaret er på engelsk og åpent for alle.

Se også: Brakt sammen av interessen for forskning

UiS logo
Erasmus pluss logo EU flagg