Bachelor- og masterdagen 2017

Society of Petroleum Engineers ved Universitetet i Stavanger inviterer alle realfag- og ingeniørstudenter til Bachelor & Master Dagen 2017.

10.oktober vil alle studenter under Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet få muligheten til å kick-starte sin avhandling med kvalitetssikret faglig støtte.

SPE har i samarbeid med TN-fakultetet skreddersydd et program for studenter som skal skrive bachelor- eller masteroppgave våren 2018. Studentene får en grundig gjennomgang av det formelle ved en oppgave, hvordan man velger oppgave, hvordan man skriver en god oppgave og ikke minst hvordan man skal starte å skrive.

Vi som jobber for Bachelor & Master Dagen har tatt tidligere studenters erfaringer og tilbakemeldinger i betraktning, for å gi deg en bedre start enn noen før deg har fått. Vi ønsker å motivere deg som avgangsstudent ved å gjøre oppstartsfasen og skriveprosessen lettere.

I tillegg til faglig assistanse, vil du få presentert en rekke bachelor- og masteroppgaver fra flere bedrifter som er relevant til din studieretning. De ulike bedriftene vil også legge frem aktuelle problemstillinger i dagens marked slik at du selv kan komme med forslag til oppgave. Her får du muligheten til å komme i direkte kontakt med bedrifter som hjelper deg å sette deg inn i dagens utfordringer.

Å skrive for en bedrift kan være din sjanse på å sikre deg en fremtidig arbeidsplass, derfor har vi i SPE lagt stor vekt på denne delen under Bachelor & Master Dagen 2017.

Ved spørsmål angående Bachelor- og masterdagen 2017, ta gjerne kontakt på e-post: studentchapter.stavanger@spe.no

UiS logo
Logo for bachelor- og masterdagen