MENY

Bli med på Tour de Triangulum

Under Impact Week kan du oppleve de smarte løsningene i EU-prosjektet Triangulum, som UiS deltar i. Kanskje finner du også inspirasjon til å digitalisere ditt eget hjem?

Torsdag 15. juni klokken 12.40 går bussen fra Clarion Hotel Stavanger i Stavanger sentrum. Den tar deg til Lyses hovedkontor, hvor ordføreren i Stavanger, Christine Sagen Helgø, holder en åpningstale. Så får du en kort innføring i Triangulum-prosjektet.

Deretter vil du bli vist rundt i en demoleilighet som har installert en rekke smarte løsninger til hjemmet.

Så går turen til Universitetet i Stavanger i en av batteribussene, som Stavanger har fått i forbindelse med prosjektet. Her får du lære mer om dataene som forskere fra Institutt for data og elektroteknikk samler i sin skyløsning og hva slags verdi slike data kan gi til samfunnet.

Bussen tar deg deretter med videre til Stavanger kino hvor vi lanserer en ny filmsnutt som viser deg hva kloakken din blir brukt til! Fylkesordføreren i Rogaland, Solveig Ege Tengesdal, vil delta på dette.

Her blir det også enkel servering. Arrangementet avsluttes ca. klokken 16.00.

Arrangementet er gratis å delta på og er åpent for alle ved påmelding.

Tour de Triangulum er en del av Impact week. Meld deg på her: http://impactweek.no/nb/eventbrite-event/tour-de-triangulum/

Les mer om Triangulum-prosjektet på våre forskningssider!

Illustrasjon av fyrtårnprosjektet Triangulum

Triangulum er et fyrtårnprosjekt i EUs Horisont 2020-program.