Et profilbilde

Førsteamanuensis II
Håkon Bjorheim Abrahamsen { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis II", "fn": "Håkon Bjorheim Abrahamsen", "tel": "", "email": "hakon.b.abrahamsen@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging
Rom KA U-127

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Abrahamsen, Eirik Bjorheim; Sørskår, Leif Inge Kjærvoll; Abrahamsen, Håkon Bjorheim (2017). On the use of economic analyses when evaluating new technology in helicopter emergency medical services. 2017-06-18 - 2017-06-22.
  • Sørskår, Leif Inge Kjærvoll; Abrahamsen, Håkon Bjorheim (2017). Sikkerhetsklima i ambulansetjenesten.
  • Fevang, Espen; Hognestad, Børge; Abrahamsen, Håkon Bjorheim (2015). Semiprone position endotracheal intubation during continuous cardiopulmonary resuscitation in drowned children with regurgitation: a case report and experimental manikin study.. 2015-12-08 - 2015-12-11.
  • Fevang, Espen; hognestad, børge; Abrahamsen, Håkon Bjorheim (2015). Semiprone position for endotracheal intubation during continuous cardiopulmonary resuscitation in children with severe regurgitation after submersion injuries - a case report and experimental manikin study. 2015-12-08 - 2015-12-11.
  • Trønnes, Håkon; Kvalsvik, Oddvar; Bekkevold, Marit; roshauw, janne; Abrahamsen, Håkon Bjorheim; Tjessem, Marius (2015). Re: Akuttmottaket trenger egne spesialister.
  • Abrahamsen, Håkon Bjorheim (2014). How to improve situation assessment and decision-making in a simulated mass casualty incident by using an unmanned aerial vehicle.