Et profilbilde

Førsteamanuensis II
Svein Reidar Kjosavik { "honorific-suffix": "Førsteamanuensis II", "fn": "Svein Reidar Kjosavik", "tel": "", "email": "svein.r.kjosavik@uis.no" }

Avdeling/enhet Det helsevitenskapelige fakultet
Institutt/senter Avdeling for folkehelse

Forskningsområder

• Farmakoepidemiologi
  • Bedre diagnostikk av prostatakreft

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Kjosavik, Svein Reidar (2012). Prescribing and Prescribers of Psychotropic Drugs in Norway. A population based pharmacoepidemiological study. University of Bergen. ISBN 978-82-308-1976-0.
  • Fernandez-Quilez, Alvaro; Borda, Miguel Germán; Carreño, Gabriel Leonardo; Castellanos-Perilla, Nicolas; Sønnesyn, Hogne; Oppedal, Ketil; Kjosavik, Svein Reidar (2020). Prostate cancer screening and socioeconomic disparities in Mexican older adults.
  • Kjosavik, Svein Reidar (2018). Ongoing recruitment crisis In Norwegian general practice.
  • Kjosavik, Svein Reidar; Ruths, Sabine; Hunskaar, Steinar; Hunskaar, Steinar (2008). Psychotropic drug prescribing patterns in the Norwegian general population.