MENY

Kveldsforedrag om mangfoldstematikk

Tirsdag 19. september klokka 18.30 holder Una Bjørnseth Haugen ved Fylkesmannen i Rogaland foredrag om hvilke rettigheter minoritetsspråklige elever i de videregående skolene har knyttet til språkopplæring.

Kveldsforedraget blir arrangert av Universitetet i Stavanger og Fylkesmannen i Rogaland i forbindelse med satstingen kompetanse for mangfold, og er en del av en rekke med forelesninger med faglig relevant påfyll innen mangfoldstematikk. Foredraget er åpent for alle, men vil være spesielt relevant for ledere og lærere i videregående skoler, lærerstudenter, lærerutdannere og andre interesserte.

Minoretsspråkliges rettigheter

Tirsdagens forelesning blir holdt av Una Bjørnseth Haugen i utdanningsavdelingen ved Fylkesmannen i Rogaland. Hun vil snakke om hvilke rettigheter minoritetsspråklige elever i de videregående skolene har knyttet til språkopplæring. Bjørnseth Haugen jobber spesielt med minoritetsspråklige, inkludert flyktninger, og deres rettigheter i barnehage og grunnopplæring, i tillegg til opplæring og elevvurdering for alle elevgrupper i grunnopplæringen, gjennom informasjon og veiledning, klagebehandling og tilsyn.

Foredraget blir holdt i aud. V-101 i Arne Rettedals hus ved Universitetet i Stavanger, mellom klokka 18.30-20.00 tirsdag 19. september. Meld deg på ved å følge denne linken. Det blir servert te og kaffe i forbindelse med foredraget.

Foredrag ved Campus Ullandhaug.

Kveldsforedraget blir arrangert av Universitetet i Stavanger og Fylkesmannen i Rogaland.