Naturvitenskapelige revolusjoner

Tre UiS-professorer har tatt utfordringen fra Kapittel og Forskningsdagene i programbolken "Festivaluniversitetet" om å formidle fagkunnskap som alle kan forstå på 15 minutter.

Det blir hard-core kunnskap fra de harde vitenskapene.
Lær om sprengstoffet i Einsteins teorier og hvorfor kreativitet er en viktig forutsetning for revolusjon.
Bli inspirert!

Henning Knutsen, professor ved institutt for matematikk og naturvitenskap

Per Arne Bjørkum, professor i geologi. Forsker i Statoil. Forfatter av boka Annerledestenkerne. Kreativitet i vitenskapens historie

Sigbjørn Hervik, professor i matematikk

Arrangør: Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening i samarbeid med Kapittel og Forskningsdagene.

Les mer om Kapittel - Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet
Årets tema for festivalen er Revolusjon.

Tre UiS-professorer snakker om naturvitenskapelige revolusjoner. Fra venstre Henning Knutsen, Per Arne Bjørkum og Sigbjørn Hervik.