MENY

Outlook Strukturert Bruk - Få kontroll over innboksen 20. november

Føler du at din innboks fylles opp av e-post? Har du mistet kontrollen på alle mappene dine. Bruker du mange timer i uken på å håndtere innkommende e-post? I så fall vil dette kurset passe for deg!

Målet med kurset er å gi deg forståelse for hvordan du kan bruke Outlook for å mestre økende mengder med e-post, og samtidig bruke tidsstyring for å strukturere din arbeidssituasjon. Ved å bevisstgjøre mulighetene for å organisere, strukturere og prioritere innkommende e-post vil du kunne få en langt bedre og tidsbesparende arbeidsflyt. Etter kurset skal du kunne lage et system for å håndtere e-post effektivt. Du vil også få forståelse for hvordan du kan bruke e-post og oppgaver sammen for å planlegge arbeid, samt forstå viktigheten av å sette en tidsplan i din kalender for å opprettholde systemet.

Føler du at din innboks fylles opp av e-post? Har du mistet kontrollen på alle mappene dine. Bruker du mange timer i uken på å håndtere innkommende e-post? I så fall vil dette kurset passe for deg!

Mål for kurset
Organisere e-post, kontakter og kalender slik at det er enkelt å følge opp avtaler og samarbeidspartnere. Få gode rutiner for å styre informasjonsstrømmen og skape en bedre flyt i arbeidshverdagen.

Forkunnskaper
Dette kurset egner seg for de som har brukt Outlook mye over tid og som har gjennomført Outlook grunnleggende kurs eller har tilsvarende kunnskaper.

Målgruppe
Kurset passer til brukere som har brukt Outlook en stund, og som vet hvordan programmet fungerer i praksis. På dette kurset vil vi gå et hakk videre og gi konkrete tips til å utnytte Outlook bedre til å ta kontroll over planleggingen av arbeidsdagen generelt og epoststrømmen spesielt. 

Undervisningsform
Klasseromsundervisning med maks 12 deltakere.
En maskin utlånt til hver deltaker.

Varighet
1 dag fra 09:00 til 15:00

Pris: 3200 kroner

Les mer om kurset her

Ansatte ved UiS får rabatt. Ta kontakt med uis-ikt@uis.no for påmelding og informasjon. Ring oss gjerne på  51831973.