MENY

3D-print julegavene på digitalt juleverksted

Didaktisk digitalt verksted (DDV) ønsker studenter og ansatte velkommen til juleverksted.

DDV hadde sin offisielle åpning i slutten av september, og har siden den tid tatt imot lærerstudenter og ansatte ved Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora til undervisning og drop-in i rommet. Nå arrangerer de juleverksted for studenter og ansatte, primært ved fakultetet, men andre er også velkomne innom. 

Tre inn i en ny verden

I didaktisk digitalt verksted (DDV) er tilbudet svært variert. Under juleverkstedet den 28. november kan du få muligheten til å teste ut mange nye og kule dataspill, dersom du ønsker å få tankene over på noe annet enn eksamensforberedelser, eller du kan prøve ut VR og tre inn i en ny og annerledes verden.

Du vil i tillegg få mulighet til å utforske digital lego (LittleBits), teste ut et rykende ferskt speilreflekskamera og hilse på robotene i DDV. Det vil også bli servering av gløgg og julekaker, og du kan komme innom verkstedet kun for å se og oppleve stemningen dersom du ikke ønsker eller har tid til å prøve ut alle de kule og spennende mulighetene som rommet har å by på. 

3D-print strikkepinner til bestemor

Under juleverkstedet får du også mulighet til å 3D-printe julegavene dine. Kanskje har du lyst å 3D-printe strikkepinner til bestemor som du kan legge under treet? Eller synes du at mor fortjener ny og lekker julepynt? Alt er mulig, og du vil få assistanse av DDV's helt egne studentassistenter til å modellere figurer i 3D, og som kan vise deg hvordan du printer.

Unn deg en pause i eksamenslesingen, ta turen innom DDV denne dagen og la deg inspirere og engasjere av ny digital medieteknologi. 


Tekst: Maria Gilje Strand
Foto: Eirik Midbøe Lunde/DDV

Ta turen innom DDV's juleverksted for å få den gode julefølelsen.

Ta turen innom DDV's juleverksted for å få den gode julefølelsen.