Besøk fra Queensland University of Technology (QUT), Australia

Informasjonsmøte om utveksling til QUT, Australia

Queensland University of Technology er et av Australias største universitet med 40 000 studenter hvorav 12% er internasjonale studenter. QUT har 3 campuser som alle ligger i Brisbane, Australia. QUT og UiS har en bilateral utvekslingsavtale som gjelder hele universitetet, men avtalen er mest aktuell for studenter på det humanistiske fakultet og det teknisk- naturvitenskaplige fakultet.

Søknadsfristen for å reise på utveksling høst 2018 er 1. februar og informasjonsmøtet er relevant for de som allerede har søkt eller har tenkt å søke seg til QUT men også for dem som har tenkt å reise på utveksling ved en senere anledning.

Møtet arrangeres av Internasjonalt kontor student.uis.no/ut og informasjonsmøtet blir holdt av Ms Katie Sevil, assisterende direktør ved QUT internasjonalt kontor.

Hjertelig velkommen!