Besøk fra University of Wollongong, Australia

Informasjonsmøte om utveksling til University of Wollongong, Australia

Avtalen Universitetet i Stavanger har inngått med UOW er en bilateral avtale som er tilgjengelig for alle studenter på UiS. UWA er sterke innenfor sykepleie, men står også sterkt innen ingeniør, matematiske og naturvitenskapelige fag. Universitetet er blant de mest moderne i verden, og de satser på å være et innovativt undervisningsbasert universitet med tett kontakt mellom foreleserer og studenter. UOW er det eneste universitetet UiS har samarbeid med i denne delen av Australia.

Søknadsfristen for å reise på utveksling høst 2018 er 1. februar og informasjonsmøtet er relevant for de som allerede har søkt eller har tenkt å søke seg til University of Wollongong men også for dem som har tenkt å reise på utveksling ved en senere anledning.

Møtet arrangeres av Internasjonalt kontor student.uis.no/ut og informasjonsmøtet blir holdt av Mr Halil Evecan

Hjertelig velkommen!