Gjenåpning av Studieverkstedet

Få med deg innflyttingsfesten i det nyoppussede Studieverkstedet!

Kl 12.00 markerer vi innflyttingen i det nye Studieverkstedet med kort velkomst og tale fra bibliotekdirektøren og koordinator for Studieverkstedet.

Det blir omvisninger kl 9.00, 11.00, 13.00 og 15.00. Bare kom innom, ingen påmelding.

Studieverkstedet har fått helt ny og moderne drakt, tilpasset studentenes ønsker om flere arbeidsplasser i trivelige omgivelser. Her kan studentene arbeide i grupper eller hver for seg. Den som ønsker det, kan slappe av i en behagelig stol eller gynge i hengestoler fra taket.

Veiledning i oppgaveskriving
I Studieverkstedet kan studentene få dialogbasert veiledning i akademisk oppgaveskriving av erfarne mentorer. Vi holder også kurs i akademisk skriving, kildebruk og hvordan unngå plagiering.

Vi feirer innflyttingen med kaffe, frukt og sjokolade.

Ansatte, studenter og alle andre som er glade i Universitetsbiblioteket er hjertelig velkomne!

Bilde fra det nye Studieverkstedet