MENY

Åpningshelg hos Ydalir Hotel

VELKOMMEN! 15. - 18. mars ønsker vi alle hjertelig velkommen innom Ydalir Hotel for en åpningshelg! Det blir åpningstilbud og som alltid vil det være lav terskel for å slå av en prat, bli med på en omvisning eller bare nyte.

OVERNATTING
Denne helgen inviterer vi deg til å bo to personer hos oss inkludert frokost for bare 790,-/natt. Booking gjøres til hello@ydalir.no

AFTER WORK
Fredag ettermiddag er alle invitert til å avslutte jobbuken sin hos oss med noe godt i glasset og et lite utvalg av snacks!

HOTELLFROKOST
Lørdag morgen kan du komme innom for å smake på en alle tiders hotellfrokost fra kl. 07:00 - 11:00 i lune omgivelser. Denne koster 100,- i åpningshelgen!


CAFÉ
Lørdag og søndag ettermiddag inviterer vi alle turglade naboer til å ta turen innom vår koselige helge-café hvor dere kan nyte rykende ferske kanelsnurrer og en god kopp kaffe etter en tur i vår alles nydelige Sørmarka.

HISTORIEN
I 2015 feiret familiebedriften Smedvig sitt 100-årsjubileum og i den anledning ga de dette utrolig flotte hotellet til Universitetet i Stavanger. Hotellet er åpent for alle å ta i bruk og med vår non-profit visjon vil vi bidra økonomisk til å fremme læring samtidig som vi imøtekommer UiS sine behov ved å være en arena for overnatting, møteaktiviteter og forskning.

Så selv om Ydalir er UiS sin gave, så er det en gave som er til for å deles med regionen. Bli med på gaven ved å booke ditt neste opphold hos oss!

Ta gjerne kontakt med oss for spesifikke bestillinger på hello@ydalir.no & inviter gjerne en venn du vil ha med på en omvisning. Vi gleder oss enormt og håper du vil ta turen innom oss før eller siden!

MER INFO
www.ydalir.no
www.fb.me/YdalirHotel
www.instagram.com/YdalirHotel

 

Ydalir hotel åpner torsdag 15. mars