Gjør Ibsen på engelsk

Studentene ved Drama and Intercultural communication har den siste tiden jobbet med bearbeidelser av nasjonalskattene innen norsk dramatikk; Fruen fra Havet, Gjengangere og Villanden. Nå er de klare til å fram de de har jobbet med for publikum. Forestillingene spilles også på kveldstid onsdag 21. mars.

Studenten ved Drama and Intercultural communication viser utdrag fra tre ulike Ibsen-dramaer onsdag og torsdag denne uken, både dagtid og kveldstid.

– I to uker har studentene jobbet med bearbeidelser av Fruen fra Havet, Gjengangere og Villanden, og publikum får se se studentenes egne versjoner av disse nasjonalskattene innen norsk dramatikk, forteller faglærer Grethe Mo.

Engelsk forestilling

Årstudiet i drama er en internasjonal klasse med studenter fra blant annet  Australia, Nederland og Palestina, og dette er grunnen til at forestillingene blir holdt på engelsk. Dramaforestillingene finner sted i blackboxene i underetasjen (U2) i Arne Rettedals hus på campus Ullandhaug.

Her kan du se programmet for forestillingene:

Onsdag 21.03:

Kl. 09.00: Vildanden og Gjengangere spiller parallelt