Hva? Hvorfor? Hvem? - Seminar om utdanningsledelse

Tirsdag 24. april skal UiS i samarbeid med UiA holde et seminar om utdanningsledelse. Her vil du blant annet få innføring i studieprogramledelse og utdanningsledelse, og få vite mer om hva universitetslærerarbeidet dreier seg om.

Tirsdag 24. april er det duket for seminar om utdanningsledelse. Det er Universitetet i Stavanger (UiS) og Universitetet i Agder (UiA) som holder seminaret sammen.

I denne videoen forteller prorektor Dag Husebø om seminaret.

Program for seminaret: Hva Hvorfor Hvem Utdanningsledelse

Kl. 0830-0900: kaffe og enkel frokost
Kl. 0900 -1200
Innledning: Studieprogramledelse og utdanningsledelse- hva-hvorfor-hvem! Innledning ved Astrid Birgitte Eggen (UiA)
Hva er universitetslærerarbeidet? Ved Vegard Moen og Dag husebø
Læring i praksisveiledning! Ved Rune Giske (UiS)
Studieprogramledelse kunstfag - «Art as education / Education as art» ved Helene illeris og Tormod Wallem Anundsen (UiA)
MatRIC s arbeide med studentengasjement og studentpartnerskap. Ved Simon Goodchild (UiA)
Studieprogramledelse – faglig og administrativt innhold ved Gunnar Horn (UiA) og Greta Hilding (UiA).
Kl. 1200-1300: Lunsj

Påmelding til seminar (frist 23.april 2018)

Seminaret om utdanningsledelse tirsdag 24. april holdes i Elise Ottesen Jensen hus.