Et profilbilde

Doktorgradsstipendiat
Christophe Eward Kattouw { "honorific-suffix": "Doktorgradsstipendiat", "fn": "Christophe Eward Kattouw", "tel": "Telefon: 51832988", "email": "christophe.e.kattouw@uis.no" }

Avdeling/enhet Det helsevitenskapelige fakultet
Institutt/senter Avdeling for kvalitet og helseteknologi

Forskningsområder

(Home) health systems, organizational design, quality, patient safety, resilience in healthcare, co-production/co-design, service design, user involvement

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Kattouw, Christophe Eward; Dragsund, Helge; Gravdal, Lena Gundersby (2019). Eldre kan møte 110 ulike pleiere på et år. Dagens Perspektiv. [Avis]; 2019-03-01.
  • Pentz, Benedicte; Kattouw, Christophe Eward; Wiig, Siri (2019). Tror hjemmesykepleien blir bedre dersom pasientene får være med å bestemme. Forskning.no. [Internett]; 2019-02-10.
  • Kattouw, Christophe Eward (2016). Organisering av hjemmesykepleie. Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjeneste, Helse Fonna; 2016-11-10.