Bachelor- og masterdagen 2018

SPE Student Chapter Stavanger og Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet har gleden av å invitere alle ingeniørstudenter til Bachelor- & Masterdagen 2018.

Vet du hva du skal skrive om? Eller hvem du skal skrive for? Fortvil ikke!

Denne dagen vil alle TekNat-studenter ved UiS få informasjon fra fakultetet og instituttene om bachelor- og masteroppgaven. Dette innebærer all informasjon du trenger om oppgaveskriving, gjeldende regler og prosedyrer.

Det kommer flere bedrifter som skal presentere helt ferske oppgaver for både bachelor- og masterstudenter.

Dagen er relevant for ingeniørstudenter på sitt 5. semester (Bachelor) og 3.semester (Master) innenfor følgende institutt:
- Data- og elektroteknikk
- Industriell økonomi, risikostyring og planlegging
- Maskin, bygg og materialteknologi
- Matematikk og naturvitenskap
- Petroleumsteknologi

PS: Det blir gratis mat og studenter på 5. semester (Bachelor) og 3. semester (Master) på instituttene som står listet opp ovenfor, har forelesningsfri fra 10.00 til 14.00.

Bachelor- og masterdagen 2018 på Facebook

bilde fra fjorårets arrangement