Et profilbilde

Rådgiver
Gro Hole Austgulen { "honorific-suffix": "Rådgiver", "fn": "Gro Hole Austgulen", "tel": "", "email": "gro.h.austgulen@uis.no" }

Avdeling/enhet Fakultet for utøvende kunstfag
Institutt/senter Fakultetsadministrasjonen UK
Tlf priv/mob 98835614

Project Coordinator: ConductIT

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Fadnes, Petter Frost; Austgulen, Gro Hole; Stener Olsen, Olav; Lilja, John Alan; Ingvaldsen, Didrik; Seim, Gunhild; Bang, Thomas; Brackeva, Dominique Jose Albert; Munthe-Kaas, Marius; Egdetveit, Johan; Hinde, Kathy (2019). Fuglefestival på Ogna.
  • Fadnes, Petter Frost; Lewis, George; Austgulen, Gro Hole; Ingvaldsen, Didrik; Brackeva, Dominique Jose Albert; Vikdal, Gaute; Bang, Thomas; Lilja, John Alan; Birkeland, Ståle; Narvesen, Dag Magnus; Stener Olsen, Olav; Njaa, Dag Egil; Seim, Gunhild; Time, Signe Irene; Hoem, Arild Wold; Schanche, Vidar Kvamme; Egdetveit, Johan (2019). Creative Construction SetTM.
  • Fadnes, Petter Frost; Schanche, Vidar Kvamme; Bang, Thomas; Lilja, John Alan; Austgulen, Gro Hole; Stener Olsen, Olav; Brackeva, Dominique Jose Albert; Vikdal, Gaute; Egdetveit, Johan; Asheim, Nils Henrik; Munthe-Kaas, Marius; Birkeland, Ståle; Hoem, Arild Wold; Brun Henriksen, Glenn; Seim, Gunhild; Ingvaldsen, Didrik; Time, Signe Irene; Haugen, Eva Bjerga; Motland, Stine Janvin (2019). Kitchen Julekonsert.
  • Fadnes, Petter Frost; Schanche, Vidar Kvamme; Austgulen, Gro Hole; Asheim, Nils Henrik; Brackeva, Dominique Jose (2018). Kitchen Orchestra, Julekonsert.
  • Fadnes, Petter Frost; Schanche, Vidar Kvamme; Austgulen, Gro Hole; Seim, Gunhild (2018). Kitchen Orchestra/Eve Risser.
  • Fadnes, Petter Frost; Schanche, Vidar Kvamme; Brackeva, Dominique Jose; Austgulen, Gro Hole; Zanussi, Per (2018). Kitchen Orchestra/Per Zanussi.