MENY

SIKT-konferansen

H.K.H. Kronprins Haakon har invitert unge ledere og talent til Stavanger og SIKT-konferansen 22. og 23. oktober 2018. Temaet i år er endring.

Årets konferanse er den sjette i rekken og skjer i samarbeid med blant annet Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Universitetet i Stavanger.

De omlag 200 deltakerne er i alderen 20 til 40 år og kommer fra hele Norge. De representerer næringslivet, offentlig sektor, organisasjonslivet, kultur, idrett, media og akademia.

Konferansen starter mandag ettermiddag med fellessamling og middag. Tirsdag er det offisiell åpning i Kjell Arholms hus på Universitetet i Stavanger med kronprinsen, ordfører Christine Sagen Helgø og rektor Marit Boyesen.

Dagen fortsetter med foredrag og workshop hvor deltakerne skal undersøke hva stadig forandring gjør med oss som individer, som medlemmer av bedrifter og organisasjoner, og samfunnet vi er en del av.

Konferansen strømmes på nettet direkte fra klokken 08.30

Blant deltakerne er leder av Studentorganisasjonen ved UiS Cathrine Johanne Sønvisen, daglig leder Minnah Fahmida Haniffa, Senter for entreprenørskap og førsteamanuensis Roger Flage fra Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet ved UiS. 

Mer informasjon på www.sikt.org.

Bilde av inngangspartiet til Kjell Arholms hus.

På Kjell Arholms hus er det åpning, foredrag og workshop.