ICSEI 2019

International Congress for School Effectiveness and Improvement (ICSEI) er en stor internasjonal utdanningskonferanse. I januar 2019 er Universitetet i Stavanger vertskap for konferansen.

ICSEI er en internasjonal utdanningskonferanse som samler skoleledere, lærere, politikere og forskere fra hele verden. Konferansen fungerer som et globalt fellesskap der nyskapende kunnskap og god praksis blir delt for å forbedre kvaliteten på utdanning og utdanningssystemer for alle verdens barn og unge.

Konferansen har som mål å skape samarbeid mellom skoleledere, utdanningsmyndigheter og forskere. ICSEI 2019 arrangeres av Fakultet for utdanningsvitenskap og humaniora ved Universitetet i Stavanger, 8.-12. januar 2019 i Stavanger Forum

Konferansen har eksistert i 30 år, og har blitt arrangert på de fleste kontinenter og i en rekke land, men aldri før har konferansen blitt holdt i Norge.

For mer informasjon og påmelding, besøk konferansens hjemmeside.