Analyse av førstelinje-implementering i offentlige organisasjoner

Torsdag 1. november 2018 disputerer Gry Cecilie Høiland til doktorgraden ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved UiS.

Høiland skal forsvare avhandlingen «Frontline policy implementation in public organizations. A sociological analysis of the ‘how and why’ of implementation gaps».

Tema for prøveforelesningen er «Barriers and facilitators for evidence-based frontline policy and top-down implementation in public sector in general, and NAV in particular».

Disputasen ledes av Bjarte Ravndal, dekan ved Handelshøgskolen på UiS.

Hovedveileder i doktorgradsarbeidet har vært Elisabeth Willumsen, professor i sosialt arbeid på UiS.

Alle interesserte er velkommen både til prøveforelesning klokken 10.00 og disputas klokken 12.00.

Arrangementet finner sted på Universitetet i Stavanger, Arne Rettedals hus, AR Ø-120.

Les mer om Høilands forskning.