Lansering av podkasten Akademisk skriving

Denne podkasten gjør deg til en bedre student mens du vasker huset eller tar bussen!

Universitetsbiblioteket lanserer en podkastserie som samlet er et komplett grunnkurs i akademisk skriving og studiemestring. Deltakerne er faglærere, universitetsbibliotekarer, spesialpedagoger, spesialbibliotekarer og skriveveiledere på høgskoler og universiteter, og jobber til daglig med veiledning av studenter i studieteknikk, akademisk skriving, kildekritikk, søking og henvisning.

Podkasten om akademisk skriving er et samarbeidsprosjekt mellom bibliotekene ved Universitetet i Stavanger, Høgskolen i Østfold og Nord Universitet. Prosjektet er støttet av Nasjonalbiblioteket.

Mandag 22. oktober fra 10.30 til 12 har du muligheten til å få ta en første kikk på den nye podkasten i Universitetsbiblioteket, mens du drikker kaffi og spiser gratis Twist. Alle er hjertelig velkommen til å stikke innom!

Logo www.akademiskskriving.no