Operasjonell risiko i finansindustrien

Torsdag 1. november 2018 disputerer Hilde Brattebø Vormeland til doktorgraden ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger.

Hun skal forsvare avhandlingen «Contributions to operational risk management in financial institutions».

Tittelen på prøveforelesningen er «Lessons learned from the 2008 financial crisis: post crisis risk management improvements and remaining challenges».

Hovedveileder i doktorgradsarbeidet har vært doktor David Häger.

Disputasen foregår på norsk, og blir ledet av professor Helge Bøvik Larsen, prodekan for forskning på Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet.

Alle interesserte er velkommen både til prøveforelesning klokken 10.00 og disputas klokken 12.15.

Arrangementet finner sted på Universitetet i Stavanger, i Kjølv Egelands hus, rom E-164.

Les om avhandlingen her.