Svangerskapsforgiftning og for tidlig fødte barn

Inger Emilie Værland disputerer til doktorgrad i helse og medisin ved Det helsevitenskapelige fakultet på UiS, fredag 16. november.

Hun forsvarer avhandlingen «Parents’ experience of having a premature infant due to severe preeclampsia: A phenomenological study». På norsk er tittelen «Å bli foreldre til et prematurt barn som følge av mors alvorlige svangerskapsforgiftning».

Tema for prøveforelesningen er «Familie-sentrert sykepleietilnærming til foreldre på nyfødtavdelingen: kunnskapsstatus og veien videre».

Alle interesserte ønskes herved velkommen både til prøveforelesning klokken 09.15 og disputas klokken 11.00.

Arrangementet finner sted på Stavanger Universitetssjukehus, aulaen i 2. etasje i sydbygget.

Les mer om avhandlingen.