Disputas om gjenoppliving av nyfødte

Jørgen Erland Linde disputerer til doktorgrad i helse og medisin ved Det helsevitenskapelige fakultet, fredag 23. november 2018.

Han forsvarer avhandlingen: Normal heart rate transition after birth and heart rate responses and newborn outcome after resuscitation.

Tema for prøveforelesningen er: Research to reduce malaria’s impact on infant and under-five mortality in developing countries.

Hovedveileder har vært førsteamanuensis II Hege Ersdal ved UiS. Medveiledere har vært professor Knut Øymar, Universitetet i Bergen, og professor Jeffrey M. Perlman, Weill Cornell Medicine, USA.

Alle interesserte er velkommen til prøveforelesning kl 10.15 og disputas kl 12.15.

Arrangementet finner sted på Stavanger universitetssjukehus, aulaen i 2. etasje i sydbygget.

Les mer om avhandlingen.