MENY

Styreskolen: Samarbeid mellom styre og administrasjon

Styreskolen er en faglig møteplass for alle som har interesse av og bruk for at et styre arbeider og fungerer optimalt, tar kloke beslutninger og unngår feller som et styre aboslutt ikke bør gå i. Modul 4 er årets siste samling.

Styreskolen: Samarbeid mellom styre og administrasjon

Denne gangen på Styreskolen tar vi for oss samarbeid mellom styre og administrasjon, ansettelser og samarbeid med daglig leder, samt rekruttering til styre. Alle sammen sentrale tema som er aktuelt for alle styremedlemmer og ledere. Bli med oss til Universitetet og Ydalir for noen lærerike timer.

Styreskolen er en faglig møteplass for alle som har interesse av og bruk for at et styre arbeider og fungerer optimalt, tar kloke beslutninger og unngår feller som et styre aboslutt ikke bør gå i. Målgruppen er alle som har befatning med et styre; eiere, styreledere, nye og erfarne styremedlemmer i bedrifter og organisasjoner og daglig ledere. Målet er å gi faglig input, samt mulighet for å dele erfaringer. 

Styreskolen er satt sammen av faglig uavhengige moduler som hver tar for seg aktuelle tema som formidler det akademiske med det praktisk relevante i en helhetlig sammenheng. Modulene er uavhengige av hverandre, og du trenger ikke ha deltatt tidligere for å ha utbytte av programmet.

Styreskolen er en kompetanseserie i regi av Handelshøyskolen ved UiS og Næringsforeningen.

  • Medlemmer i Næringsforening: kr 700 (mva-fritt)
  • Ikke medlem: kr 1400 (mva-fritt)

PÅMELDING HER Næringsforeningen i Stavanger (ekstern nettside)

Frist senest innen: 27. november Kl. 12:00Program modul 4: Ansettelser og samarbeid med daglig leder og administrasjon, samt rekruttering til styre. 

08.30 Registrering og kaffe.
08.45 Velkommen ved HH UiS og Næringsforeningen.
08.50 God arbeidsfordeling og ansvar. Per Kristian Nagell, CEO, SAR og Lars Atle Kjøde, universitetslektor og statsautorisert revisor HHUiS.
09.30 Pause
09.45 Juridisk ansvar mellom administrerende og styret. Nils Ludvig Dahl, partner Schjødt og Lene Lilletvedt, advokatfullmektig Schjødt.
10.45 Q & A.
11.00 Lunsj og erfaringsutveksling.
11.30 Slutt.

For mer informasjon, vennligst kontakt Inger Tone Ødegård i Næringsforeningen.

Logo til Næringsforeningen i Stavanger