Lærerkveld med verdens beste lærer - Maggie MacDonnell

Maggie MacDonnell vant i 2017 Global Teachers' Prize. Nå kommer hun til Stavanger.

Vi inviterer til en spennende læringsøkt med foredrag fra en av verdens mest inspirerende lærere, Maggie MacDonnell. Hennes foredrag heter:“Teachers Matter: Education for Resilience,Perseverance and Reconciliation.”

Maggie gir oss et innblikk i sin klasseromspraksis i et urfolksamfunn i Canada, der hun viser hvordan hun fremmer problemløsning sammen med elevene og lokalsamfunnet.

Se filmen om Maggie MacDonnell her

I tillegg inneholder lærerkvelden to presentasjoner fra norske skoler. Den første er knyttet til et partnerskap for skoleutvikling mellom Norge og Canada, mens den andre viser et konkret undervisningsopplegg for dybdelæring.

Vi skal også diskuterer hvordan skape utvikling innenfra som kan virke inspirererende både på elever, lærere og skoleledere.

Meld deg på

Det er begrenset antall plasser, så vi anbefaler at du er rask med å melde deg på. Seminaret koster 250,- Det varer fra 15:30-18:00 den 10. januar på Stavanger Forum.

Her melder du deg på lærerkvelden.

Stor internasjonal konferanse

Arrangementet er en del av den internasjonale utdanningskonferansen International Congress for School Effectiveness and Improvement (ICSEI). ICSEI har eksistert i 30 år og er et verdensomfattende nettverk som bringer sammen forskere, praktikere og byråkrater innenfor utdanning.

Den årlige kongressen flytter fra land til land hvert år, og i januar 2019 kommer den for første gang til Norge og Stavanger.