Et profilbilde

Ekstern
Ketil Oppedal { "honorific-suffix": "Ekstern", "fn": "Ketil Oppedal", "tel": "", "email": "ketil.oppedal@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for data- og elektroteknologi

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Oppedal, Ketil; Eftestøl, Trygve Christian (veileder); Engan, Kjersti (veileder); Aarsland, Dag (veileder); Beyer, Mona K. (veileder) (2016). White Matter Lesions and Pattern Recognition in MRI of Neurodegenerative Dementia. Universitetet i Stavanger. ISBN 978-82-7644-674-6. 166 s.
  • Borda, Miguel Germán; Aarsland, Dag; Oppedal, Ketil; Jaramillo, Alberto (2020). Colombian consortium for the study of Lewy body dementia COL-DLB.
  • Fernandez-Quilez, Alvaro; Borda, Miguel Germán; Carreño, Gabriel Leonardo; Castellanos-Perilla, Nicolas; Sønnesyn, Hogne; Oppedal, Ketil; Kjosavik, Svein Reidar (2020). Prostate cancer screening and socioeconomic disparities in Mexican older adults.
  • Larsen, Simen Norrheim; Eftestøl, Trygve Christian; Ferreira, Daniel; Westman, Eric; Abdelnour, Carla; Aarsland, Dag; Oppedal, Ketil (2019). Data-assisted differential diagnosis of dementia by deep neural networks. Mohn Medical Imaging and Visualization Centre; 2019-12-09 - 2019-12-10.
  • Oppedal, Ketil; Borda, Miguel Germán; Ferreira, Daniela; Westman, Eric; Årsland, Dag (2019). European DLB consortium: diagnostic and prognostic biomarkers in dementia with Lewy bodies, a multicenter international initiative.
  • Oppedal, Ketil; Engan, Kjersti; Aarsland, Dag; Beyer, Mona Kristiansen; Tysnes, Ole-Bjørn; Eftestøl, Trygve (2012). Using local binary pattern to classify dementia in MRI. IEEE EMB; 2012-05-02 - 2012-05-05.