Et profilbilde

Professor II
Anja Dalgaard-Nielsen { "honorific-suffix": "Professor II", "fn": "Anja Dalgaard-Nielsen", "tel": "", "email": "anja.dalgaard-nielsen@uis.no" }

Avdeling/enhet Det teknisk- naturvitenskapelige fakultet
Institutt/senter Institutt for sikkerhet, økonomi og planlegging

Forskningsområder

Utvalgte publikasjoner

Pågående forskning

Arbeidserfaring

Vitenskapelige publikasjoner (fra CRISTin)

• Dalgaard-Nielsen, Anja; Haugstvedt, Håvard (2020). Bridging Wicked Problem and Violent Extremism Research - A research agenda for understanding and assessing local capacity to prevent violent extremism. C-REX Working Paper Series. 26 s.
  • Dalgaard-Nielsen, Anja; Ravndal, Jacob Aasland; Renå, Helge; Ilum, Jakob; Hansen, Morten Løw; Eriksen, Jørn Rye; Ishaq, Bushra (2020). Evaluering av politiets og PSTs håndtering av terror­hendelsen i Bærum 10. august 2019. Evalueringsutvalget. 262 s.