Operakafé med sangstudentene

Velkommen til Operakafé i Sandnes kulturhus med sangstudenter fra Fakultet for utøvende kunstfag, under ledelse av professor Elizabeth Norberg-Schulz.

Velkommen til Operakafé i Sandnes kulturhus med sangstudenter fra Fakultet for utøvende kunstfag, under ledelse av professor Elizabeth Norberg-Schulz.

Tradisjonen tro blir det Operakafé med besøk av unge og lovende sangstudenter fra UiS. De står på terskelen til et liv som profesjonelle sangere, og noen er kanskje på vei til de store operahusene! I samarbeid med professor Norberg-Schulz har de satt sammen et program med perler fra både operaer og operetter.

Følg Facebook event for løpende oppdateringer.

Billetter kr. 120 kan bestilles her.

Opera café with the vocal students

Welcome to Opera café in Sandnes kulturhus with the vocal students and professor Elizabeth Norberg-Schulz at Faculty of Performing Arts.

Meet the young and promising vocal students from University of Stavanger. They stand on the threshold of a career as professional singers, and some may be on their way to the great Opera Houses! In collaboration with Professor Elizabeth Norberg-Schulz, they have formed a program with musical pearls from operas and operettas.

Facebook event

Buy tickets (120 NOK) here.

Foto: Elizabeth Norberg-Schulz.

Sangstudentene opptrer under ledelse av professor Elizabeth Norberg-Schulz.