Åpen dag 2019 / Open day 2019

Vi inviterer alle som vil vite mer om høyere utdanning og studietilbudene våre, til Åpen dag på campus Ullandhaug tirsdag 5. mars kl. 09.00 - 12.00.

English below/
Lyst å være student for en dag? Tirsdag 5. mars åpner Universitetet i Stavanger dørene for alle som er nysgjerrige på studier og studentlivet.Åpen dag på UiS fører til unntakstilstand på Campus Ullandhaug. 12000 studenter og 1700 ansatte er fritatt forelesninger, kollokviegrupper og praktiske øvelser på lab og verksted.

Dagen brukes på å vise fram den yrende aktiviteten – og bredden i den – til elever i videregående skoler, arbeidssøkende, studentforeldre og pensjonister. Kort sagt, alle som ønsker en spennende dag på campus!

Program for Åpen dag 2019

Open day UiS

You can meet the staff and students at stands in the various buildings - they are ready to answer your questions. We also offer exciting tours, laboratory walks, film screenings and much more!

Take a trip to the University of Stavanger on Open Day March 5!

Program Open Day 2019

Studenter på campus