Disputas om kreativitet i styrerommet

Tirsdag 29. januar disputerer Lukasz Andrzej Derdowski til doktorgraden ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet på UiS. Han har forsket på hvordan styrer bidrar til kreativitet og nyskaping i organisasjoner.

Tittelen på avhandlingen hans er «Creativity and innovation in the corporate board room: A process-based perspective».

Tema for prøveforelesningen er: «Beyond Scandinavia: Managing conflict, creativity and innovation in globalized organizations».

Hovedveileder i doktorgradsarbeidet har vært professor Gro Ellen Mathisen ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Disputasen ledes av Morten Tønnessen, prodekan for forskning.

Alle interesserte er velkommen både til prøveforelesning klokken 10.00 og disputas klokken 12.00.

Arrangementet finner sted på Universitetet i Stavanger, Ellen og Axel Lunds hus, H-317.

Les om Lukasz Derdowskis forskning