Validé-dagen

Årets første Validé-dag handler om den innovative og spennende bransjen fornybar. Du er herved invitert til Måltidets hus 19. februar. kl 12.00–13.30. Påmelding kreves.

Vi serverer korte, energiske innlegg fra bransjen, forskere, selskap og gründere. Vi nevner: Klaus Mohn, UiS om klimaendringer og energibehovet, Siri Kalvig om Nysnø sine strategiske veivalg, Jeroen Van der Hoek fra Equinor Technology Invest om teknologioverføring, Jorunn Sætre fra energiklyngen Norwegian Energy Solutions, og ikke minst Terje Handeland om Validé sin rolle som innovasjonsselskap midt i energitransformasjonen. I tillegg pitcher ferske selskap sine løsninger innen sol, vind, batteriteknologi og subsea technology.

Hvem: Validé inviterer deg enten du er forsker, universitetsansatt, gründer, investor, partner,
kollega i startup-bransjen, kollega i innovasjonsparken, stor eller liten bedrift, student eller
bare interessert i hva som skjer i et mangfoldig innovasjonsmiljø.
Hva: Møt oss i Validé, møt våre partnere, møt våre dyktige gründere, møt hverandre.
Hvor: Foajeen i Måltidets Hus, Innovasjonspark Stavanger.
Når: 19. februar 2019 kl 12.00–13.30.
Hvordan: Påmelding til Validédagen