Styreskolen: Forretningsmodeller

Professor Kenneth H. Wathne vil ta en gjennomgang i strategisk forståelse av egne og andres forretningsmodeller. Arrangementet er i samarbeid med Næringsforeningen.

Det er forretningsmodellen som beskriver hvordan virksomheter skaper og henter ut verdi i markedet. Den former hva en bedrift kan oppnå. Forretningsmodellinnovasjon er derfor avgjørende for om bedrifter kan oppnå lønnsomhet – og samfunnet og bedriftene selv trenger ledere som forstår disse mekanismene.

Arrangmentet har begrensede plasser og det er påmelding - se nederst.

Seminarer ledes av professor Kenneth Wathne.

08.30 Registrering og kaffe.
08.45 Velkommen ved Handeshøgskolen UiS og Næringsforeningen.
08.50 Strategisk forståelse av egne og andres forretningsmodeller. Professor Kenneth H. Wathne. Handelshøgskolen UiS.
10.45 Q & A.
11.15 Lunsj og erfaringsutveksling.
11.30 Slutt.

Styreskolen er en kompetanse serie i regi av Handelshøgskolen UiS og Næringsforeningen. Styreskolen er en faglig møteplass for alle som har interesse av og bruk for at et styre arbeider og fungerer optimalt, tar kloke beslutninger og unngår feller som et styre absolutt ikke bør gå i.

Styreskolen er satt sammen av faglig uavhengige moduler som hver tar for seg aktuelle tema som formidler det akademiske med det praktisk relevante i en helhetlig sammenheng.

Påmelding og mer informasjon gjennom Næringsforeningen i Stavanger-regionen.

Professor Kenneth Wathne