Norsk barnehageforskningskonferanse 2019

Konferansen har som hovedtema: Lek og samspill i den mangfoldige barnehagen.

Lek er en rettighet for barn, og helt nødvendig for barns livsutfoldelse og utvikling. Samspill er en del av hverdagen i barnehagen. Det trengs derfor kontinuerlig forskning på lek og samspill slik at det generes mer og ny kunnskap om lekens betydning i den mangfoldige barnehagen.

Konferansen arrangeres som et samarbeid mellom barnehageforskningssentrene FILIORUM ved Universitetet i Stavanger og BARN kunne ved Høgskulen på Vestlandet.

Målgrupper: Forskere, ph.d.-kandidater, praksisfeltet, barnehageeiere og andre interesserte fra barnehagesektoren.

Hovedforedragholdere: Professor Roberta Michnick Golinkoff, professor Johanna Einarsdottir, førsteamanuensis Liv Torunn Grindheim og professor Ingunn Størksen. Les om hovedforedrag og foredragsholderne

Mer informasjon og påmelding: www.uis.no/barnehageforskningskonferanse2019

Norsk barnehageforskningskonferanse 2019