MENY

Shannon Mowday // Blå:Trå

Velkommen til Blå:Trå konsert med den dyktige musikeren, komponisten, arrangøren og dirigenten Shannon Mowday Shannon Mowday.

Vi gleder oss til å få besøk av den sør-afrikanske musikeren, komponisten, arrangøren og dirigenten Shannon Mowday som i 2009 flyttet til Norge. Siden den gang har hun også blitt en musikalsk kraft i det norske jazzmiljøet og så sent som i fjor mottok hun Norsk jazzforums storbandpris.
Hun er kjent som en inspirerende pedagog og dyktig musiker som spiller alt av treblås, men har spesialisert seg på de dype instrumentene som bariton- og basssaksofon samt bass- og kontraaltklarinett.
Som utøver er hun fast medlem i Ensemble Denada, BURN! Og Elin Rosseland kvintett, og hun har også spilt med band som Trondheim jazzorkester, NDR Bigband og flere av Nils Landgrens prosjekter.

Dørene åpner kl. 19.15
Bill. selges ved inngang - kr. 100,- (50,- for stud./medl. SJF

Welcome to Blå:Trå concert with Shannon Mowday. Shannon Mowday is a South African born performer, composer, director and arranger. She moved to Norway in 2009, and since then she's been an important musician in the Norwegian jazz community. 

Doors opens at 7.30 p.m.. Tickets sold at the entrance. NOK 100,- (50,- for students and members SJF).

Foto: Shannon Mowday

Shannon Mowday.