Konsert med Bjergsted vokalensemble

Fakultet for utøvende kunstfag inviterer til konsert med Bjergsted vokalensemble på Spor 5, torsdag 11. april.

UiS Fakultet for utøvende kunstfag presenterer konsert med Bjergsted vokalensemble torsdag 11. april kl. 20.15 på Spor 5. Fri entré.

Bjergsted Vokalensemble varmer opp for The End som spiller kl 21:00 den samme kvelden.

Bjergsted Vokalensemble består av jazzvokalistene ved Fakultet for Utøvende Kunstfag. Ensemblet utforsker både fritt improvisert og egenarrangert musikk. De leker seg med klanger, groover, tekst og dynamikk, og skaper på denne måten mange ulike musikalske landskap kun med bruk av stemmen som instrument. Leder for ensemblet er sanglærer ved jazzlinja i Stavanger, Anita Kaasbøll.
Sangere:
Emilie Eie
Anna Klungre
Andrea Opdal
Mathilda Anker
Ella E. Rørstad
Isabelle Kongshaug
Michal Sinatra Hustoft
Jonah Mattias Nybø Lowry

UiS Faculty of Performing Arts present Bjergsted vokalensemble in concert Thursday 11 April at 8.15 p.m., Spor 5, Jernbaneveien 9. Free admission.

Bjergsted vokalensemble inviterer til konsert på Spor 5.