Site Specific

Dansestudentene ved Fakultet for utøvende kunstfag fremviser stedsspesifikke koreografier i Bjergstedparken torsdag 2. og fredag 3. mai.

Avgangstudentene i dans ved Fakultet for utøvende kunstfag inviterer til soloarbeider i Bjergstedparken med omegn. Soloene kombinerer arbeid i emnene Formidling III og innføring i artistic research og andre kunstformer. Den enkelte student er ansvarlig for planlegging og gjennomføring av sin solo og dette innebærer også valg av sted. Som publikummere inviterer vi dere til en vandring hvor du selv kan velge hvilken måte du vil oppleve arbeidene. De stedspesifikke soloene vil bli markert på et kart over området.

De individuelle arbeidene tar utgangspunkt i stedsidentitet, stedshistorie eller arkitektur.

Fri entré.

The graduate dance students at the Faculty of Performing Arts present an exhibition of site specific solo works in Bjergstedparken and surroundings. The individual works relate to Place Identity, Local History or Architecture. Free admission.

Foto: Morten Berentsen