MENY

Labkonsert

Velkommen til Labkonsert i Lille konsertsal! Her vil Bjergsted Feedbackensemble og Petru Popa Trio teste ut "work in progress" i pågående prosjekter.

Vi inviterer til Labkonsert i LKS! Her vil vi teste ut såkalt "work in progress" i prosjekter vi holder på med. Terskelen skal være lav for at man kan ta noe med i Labben, og vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra dere i salen.

Bjergsted Feedbackensemble (Vidar Schanche, Njål Sandegren, Vegard Rubach Ese) skal teste ut et grafisk notasjonsystem for El-gitarister som stipendiat Vidar Schanche jobber med som en del av hans forskningsprosjekt «String (dis) Harmony -An expansion of the improvisational voice of the guitar.

Petru Popa Trio (Petru Popa, Per Zanussi, Stein Inge Brækhus)

Petru Popa jobber i sitt PDM-prosjekt med å blande rumensk sigøyner-/folkemusikk og jazz, og er særlig opptatt av hvordan rumenske trekkspillere fraserer og improviserer melodisk. Trioen spiller en blanding av nyskrevet musikk og eldre rumenske låter.

Fri entré.

Illustrasjon.

Grafisk notasjonsystem for El-gitarister og fusjon mellom blande rumensk sigøynermusikk og jazz er tema når Bjergsted Feedbackensemble og Petru Popa Trio inviterer til Labkonsert.