Forelesning om foreldre, lesing og skjermbruk ved professor Barry Zuckerman

Velkommen til åpen forelesning med professor Barry Zuckerman fra Boston University, en av verdens ledende forskere på barn og lesing. Han vil legge frem funn fra et forskningsprosjekt om foreldre og skjermbruk.

Er du interessert i lesing for små barn og vil ha kunnskap om nye funn om små barn og skjermbruk? Da er du hjertelig velkommen til åpen forelesning med Professor Barry Zuckerman, som er leder ved fakultet for pediatri ved Boston University School of Medicine / Boston Medical Center. Professor Zuckerman er ledende innen forskning på lesing for små barn, og vil legge frem funn fra sitt siste prosjekt om foreldre og skjermbruk. Forelesningen er åpen for alle interesserte, og det blir lett servering.
NB. Tidlig oppmøte anbefales grunnet registrering i bygget.