Mai:Jazz - Valkyrien (Allstars) møter Bjergsted Jazzensemble

Velkommen til konsert med Valkyrien (Allstars) og Bjergsted Jazzensemble i et unikt samarbeid!

Publikumsfavoritten Valkyrien (Allstars) har siden oppstarten i 2005 vært et friskt og sjangeroverskridene band i den norske musikkfloraen – en blanding mellom det tradisjonelle og det moderne – hele tiden med sin særegne signatur. Kvartetten har gjennom årene utviklet seg til å bli et lokomotiv innenfor nyskapende band i folkemusikken.

Maijazz har en god tradisjon i å utfordre Bjergsted Jazzensemble til samspill med spennende artister og ingen unntak for årets festival. Bjergsted Jazzensemble har blant annet spilt med storheter som Ralph Towner, John Scofield, Bugge Wesseltoft og Rolf Lislevand som gir stor bredde og variasjon for ensemblet. For årets Maijazz kan publikum se fram til ett unikt samarbeid med nettopp Valkyrien (Allstars) og Bjergsted Jazzensemble! Dette blir unikt og må oppleves!

Bjergsted jazzensemble er et prosjektbasert jazzorkester som i hovedsak består av studenter og ansatte ved jazzlinjen i Stavanger (Fakultet for utøvende kunstfag, UiS). Ensemblet ledes av kunstnerisk leder Simen Kiil Halvorsen, arrangør Tore Johansen og professor Tor Yttredal. Det er en kreativ møteplass hvor studenter og ansatte arbeider sammen på den profesjonelle scenen. Ofte i møte med profilerte gjester. Bjergsted Jazzensemble har lang fartstid og har etablert seg som en institusjon i fylkets musikkliv. De har en rekke internasjonale samarbeid å vise til med utøvere som; Ralph Towner, Arild Andersen, Richard Bona, Efrain Toro og Bugge Wesseltoft. Utgivelser med utøvere som Rolf Lislevand og Roberto Bonati har høstet svært gode kritiker i Norge og utlandet.

Billetter kan kjøpes her! Fra kr. 150,- (student) til kr. 350.-
Billetter til studentpris kan kun kjøpes på nett.

Foto av Valkyrien (Allstars) og Bjergsted jazzensemble

Maijazz har en god tradisjon i å utfordre Bjergsted Jazzensemble til samspill med spennende artister og ingen unntak for årets festival hvor de møter publikumsfavoritten Valkyrien (Allstars)