VIRAK

Universitetsbibliotekene i Agder og Stavanger er vertskap for konferansen for universitets- og høgskolebibliotek, VIRAK 2019. Tema for konferansen er «Åpen framtid – muligheter for bibliotekene».

VIRAK 2019 arrangeres av bibliotekene ved UiS og UiA. Konferansen finner sted 13. og 14. juni, i Kjølv Egelands hus på UiS. Her finner dere UiS sitt hovedbibliotek, og vi håper dere vil ta en titt innom Norges første døgnåpne universitetsbibliotek!

Dette blir faglige og sosiale dager i Stavanger, med mulighet for å dele, vise fram og diskutere bibliotekspraksis, samarbeidsprosjekter eller forskning. Konferansen har et solid faglig program med flere ulike formater for presentasjoner og samarbeid, bl. a. keynotes fra Silvija Seres, John Willinsky og Jeffrey Beall.

Deltageravgift er kr 3.750 inkl. mva.
Frist for påmelding: 31. mai 2019
Meld deg på VIRAK her.

Sett av datoene allerede nå, og følg gjerne VIRAK på Facebook.

Bilde av UiS Campus med VIRAK-logo