MENY

Hva gjør oss totalt oppslukt av en opplevelse?

På Kunnskaps_tørst kan du denne gangen få svar på hvordan altoppslukende opplevelser skapes; opplevelser som gjør at du glemmer alt rundt deg. Innsikt i hva som vekker eufori kan bidra til å skape unike opplevelser i reiselivsnæringen.

Hver eneste dag forskes det på området Campus Ullandhaug. Men på hva? Og hvem? Og hva brukes forskningen til? Næringslivsfolk og forskere møtes på midten, hos Ydalir, til lavskuldret og underholdende forskningsformidling for å slukke vår Kunnskaps_tørst.

Hva i all verden er euforisme? Og hva gir oss euforiske opplevelser? 

Denne torsdagen skal stipendiat Veronica Blumenthal fortelle oss hvordan hun forsøker å finne svar på hvordan altoppslukende opplevelser skapes; opplevelser som gjør at du glemmer alt rundt deg.

Hun ser blant annet på data fra Vikingskipsmuseet i Roskilde, Escape Reality i Trondheim og opplevelser som trigges av dataspill.

Målet med forskningen er å gi opplevelsesbedrifter innsikt i hvordan de kan tilrettelegge for denne typen sterke, altoppslukende opplevelser som sørger for at kundene kommer tilbake igjen og igjen og igjen.

Blumenthal har bachelorgrad i reiselivsledelse, mastergrad i naturbasert reiseliv og tidligere karriere i reisebyrået Kilroy og har som mål å bli professor

Foredraget og arrangementet er gratis. Meld deg på Kunnskaps_tørst og møt nabolaget på Campus Ullandhaug. Ta med deg en kollega og kom! Studenter er selvfølgelig også velkomne. 

Arrangør: Innovasjonspark Stavanger, Validé, UiS og Ydalir.

Portrett av Veronica Blumenthal

Veronica Blumenthal